Verdens moderen

I kommer af stjernerne

Denne bog er blevet til i et samarbejde med Den Sorte Madonna, Den Store Moder, som hun kalder sig selv.

I september 2011 var jeg på pilgrimsvandring i Den Sorte Madonnas fodspor ned gennem Frankrig til Spanien. Nærmere betegnet til Chartres Katedralen, Rocamadour og Montségur i Frankrig samt Montserrat i Spanien. Alle disse steder har Den Sorte Madonna stor betydning.

I Rocamadour blev jeg for første gang kontaktet af hende. Hun kom til mig og lod mig mærke hendes energi. I Montserrat blev jeg spurgt om jeg ville skrive hendes ord og viderebringe dem. Efter hjemkomsten nedskrev jeg gennem et halvt år hendes ord. Ud af disse møder er kommet denne bog.

Jeg håber den vil bringe glæde og indsigt.

Citater fra bogen:
Jesus vandrede i ørkenen på vej mod et mål, som I vandrede og vandrer. Der er tørhed og knastørre buske. Alting støver og er tørt. Men kilden springer frem på det allertørreste sted.

Jeg er Maria Magdalene, en del af Den Store Moder. Da jeg gik på jorden, vidste jeg ikke, hvorfor jeg gik der, og hvem jeg var, så jeg ved hvordan det er at gå. Men fortvivl ikke, alting vil åbenbares for jer, som det gjorde det for mig.

Jorden drejer, tiden går. Jeg kommer tilbage, jeg ER tilbage. Mange bemærker det, men de fleste ænser det ikke. Stjerne skal funkle igen. Først var jorden, siden kom vi.

Du kan bestille bogen ved henvendelse til mig, Astrid Ravn på telefon eller mail, se under kontakt. Så sender jeg bogen til dig.

Pris: 149 kr inkl. forsendelse.